Затвори

НАМАЛЕНИЈАПовеќе намаленија...
НОВОСТИ


Летна понуда за 2016та година....
Повеќе »
Германскиот автомобилски клуб ADAC подложи на тестирање 32 модели на зимски пневматици....
Повеќе »

KАЛКУЛАТОР НА РАЗЛИКИ

Стар Дијаметар


/ R

Дијаметар:

Нов Дијаметар


/ R

Дијаметар:


Разлика:


Брзина на брзинометар при движене со 100 км/ч:


ПРЕБАРУВАЈ ПНЕВМАТИЦИ ПО ВОЗИЛО

Билтен

Внесете ја вашата е-пошта во полето подолу за да се претплатите.

Можност за плаќање до 48 рати во соработка со:Преземи го калкулаторот за рати, тука!